We helpen u bij het investeren in vastgoed. Investeren in onze projecten in Nederland doet u door het verwerven van participaties in één van onze investeringsfondsen. Het fonds biedt u de mogelijkheid om vastgoedinvesteringen te doen, met een minimale inleg van € 100.000 (20 participaties). Het vastgoed wordt gehuurd door Center Parcs via een vijftienjarige volledig netto huurovereenkomst. Uit de opbrengsten van de huurovereenkomst zal de uitgevende instelling de rente op de participaties vergoeden en de aflossingen doen.

 

Heeft u vragen over het investeren in vastgoed?

Neem contact op

✔ Duurzame en solide investeringen

✔ Gericht op de recreatiesector 

✔ Strategisch en operationeel advies

vakantiepark Park Eifel

Onze aanpak bij investeren in vastgoed

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk risico wilt nemen bij vastgoedinvesteringen. Het investeren in onze vastgoedinvesteringsfondsen verloopt met een minimaal instapbudget, waardoor u van een goed rendement kunt genieten. Hierdoor bieden wij advies bij vastgoedinvesteringen aan, zodat u direct weet hoe groot het risico is dat u loopt op het moment dat u gaat investeren in een fonds voor vastgoed. Hierbij houden wij rekening met een duurzame langetermijnvisie waarmee u het optimale resultaat behaalt. Daarnaast heeft Beaureale Investments een volledige AIFMD-vergunning en staat onder toezicht van de financiële toezichthouder.

De verschillende soorten vastgoedinvesteringen

Vastgoedinvesteringen omvatten diverse categorieën, variërend van residentieel en commercieel vastgoed tot industrieel, agrarisch, en zelfs infrastructuurprojecten. Residentiële investeringen omvatten appartementen, huizen en vakantiehuur, terwijl commerciële investeringen zich richten op kantoorpanden, winkelcentra en hotels. Industriële investeringen omvatten magazijnen en productiefaciliteiten, terwijl agrarische investeringen landbouwgrond en landelijke eigendommen betreffen. Infrastructuurinvesteringen kunnen wegen, bruggen, energiecentrales en andere openbare voorzieningen omvatten. De keuze voor een specifieke vastgoedcategorie hangt af van beleggersdoelstellingen, risicobereidheid en marktomstandigheden.

Impressie van het vakantiepark Park Eifel

De beste investering in vastgoed: investeren in vastgoed in het buitenland

 

Investeren in vastgoed in het buitenland is een van de beste vastgoedinvesteringen vanwege diverse redenen. Allereerst biedt het diversificatie van de beleggingsportefeuille, waardoor risico's gespreid worden over verschillende markten. Bovendien kunnen sommige buitenlandse markten gunstigere rendementskansen bieden dan de binnenlandse markt, met mogelijk hogere waardestijgingen en huurinkomsten. Het kan ook een kans bieden om te profiteren van gunstige valutakoersen en belastingvoordelen in bepaalde jurisdicties. Niettemin is het van vitaal belang om grondig onderzoek te doen, rekening te houden met lokale marktomstandigheden en regelgeving, en eventuele valutarisico's en onzekerheden te begrijpen voordat men investeert in vastgoed in het buitenland.

De risico’s van investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed biedt aantrekkelijke kansen, maar brengt ook aanzienlijke risico's met zich mee. Eén van de belangrijkste risico's is de volatiliteit van de vastgoedmarkt, waarbij de waarde van onroerend goed kan schommelen als gevolg van economische, regionale of marktgerelateerde factoren. Daarnaast zijn er risico's verbonden aan financiering, zoals renteschommelingen en kredietvoorwaarden. Onderhouds- en operationele kosten, evenals leegstand, kunnen ook financiële uitdagingen opleveren. Bovendien kunnen juridische kwesties, regelgeving en belastingen complex zijn en variëren per locatie. Het is cruciaal voor investeerders om deze risico's grondig te evalueren en te beheren voordat ze in vastgoed investeren.

Investeren in een fonds voor vastgoed door heel West-Europa

Bij het investeren in vastgoed heeft u verschillende mogelijkheden, van het bezit van een vakantiewoning of residentiele huurwoning tot vastgoedfondsen. Verreweg het grootste deel van de vastgoedinvesteringen worden gedaan via investeringsfondsen. Deze fondsen genieten vaak van een professionele beheerder welke zorg draagt voor de investering, het risico en het rendement. Als ervaringsexpert in recreatief vastgoed helpen wij u graag met een strategisch plan voor uw investeringshorizon of bijvoorbeeld pensioenplanning.

Als ervaren vastgoedspecialist beleggen we met onze fondsen in vastgoed zoals woningen, gebouwen of een bepaald onderdeel van een vakantiepark. Net als bij andere beleggingsfondsen wordt het vermogen van verschillende beleggers geïnvesteerd en beheerd door een fondsbeheer. Onze fondsen worden specifiek opgericht voor de aankoop of financiering van een vastgoedobject. Tijdens de selectie van het vastgoed nemen we een aantal criteria strikt in acht, zoals de bouwkundige staat van het pand en de taxatiewaarde. Op die manier streven we ernaar om een fonds op te richten met een aantrekkelijk rendement, zodat u op succesvolle wijze kunt investeren in een van onze fondsen. 

Investeer met een goed rendement

Investeer in vastgoedfondsen en kom erachter wat er allemaal mogelijk is. Beaureale Investments uit Goes informeert u graag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het investeren in vastgoed dat een goed rendement kan behalen. Bekijk de verschillende vastgoedinvesteringen die wij met onze partners mogen waarmaken en participeer in een fonds. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 00 33 700. Wij staan u graag te woord over de verschillende investeringen.

 

Wilt u gelijk starten met investeren?

Maak account aan