Center Parcs De Eemhof | Zeewolde

Center Parcs de Eemhof Verkocht aan Investeringsreus Atream

In december 2019 is de verkoop van 340 cottages, een hotel en de centrale faciliteiten van Center Parcs de Eemhof aan de bekende Franse investeerder Atream afgerond.

Center Parcs de Eemhof is binnen het Center Parcs merk één van de meeste succesvolle parken in Nederland. Onderdeel van de aankoop was de investering in een uitgebreide renovatie en vernieuwing van de cottages en de centrale faciliteiten inclusief een uitbreiding.

Center Parcs De Eemhof
image/svg+xml
1
Locatie Center Parcs De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
Nederland

Daarom kiest u Beaureale

icon

Onze specialiteit

Beaureale Investments is gespecialiseerd in het aankopen, structureren, managen en beheren van vastgoed(fondsen) in de leisure sector in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij beheersen het proces vanaf concept van het idee tot de overdracht van het onroerend goed of de verkoop van de aandelen of fondsparticipaties. Voor het beheer en de structurering van onze vastgoedfondsen werken wij samen met gerenommeerde partijen met jarenlange ervaring in deze sector.
icon

50 jaar ervaring

Beaureale steunt op meer dan 50 jaar cumulatieve ervaring in de top van de meest professionele toeristische operatoren in Europa. De Franse Thierry Hellin (MRICS) en Nederlandse Enrico de Koster (oprichters Beaureale Groep), zijn actief op het gebied van residentieel en recreatief vastgoed. Samen hebben zij in de afgelopen vijf jaar met succes bijna 8.000 cottages en bijbehorende centrale faciliteiten verkocht voor een totale investeringswaarde van meer dan € 2,5 miljard.
icon

Respect voor natuur

Duurzaamheid in projecten is een van de kernpunten bij het investeren in vastgoed. Wij erkennen en ondersteunen actief milieuvriendelijke elementen bij het creëren van en investeren in vastgoed. Natuurbehoud wordt steeds belangrijker in de hedendaagse samenleving. Het heeft een sterke toegevoegde waarde, ook vanuit financieel oogpunt. Educatie van uw klanten over de te nemen duurzaamheidsacties ondersteunt uw bedrijf, onderneming en merk.

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe investeringskansen. Meld u middels onderstaand formulier aan voor de nieuwsbrief.