Center Parcs De Eemhof | Zeewolde

Acquisition du Center Parcs De Eemhof

La vente de 340 cottages, d'un hôtel et des équipements centraux du Center Parcs de Eemhof à l'investisseur français reconnu ATREAM a été finalisée en Décembre 2019.
Au sein de la marque Center Parcs, le Center Parcs De Eemhof est l'un des plus performants aux Pays Bas. Une partie du prix de vente concerne l'investissement dans une rénovation et un renouvellement complets des cottages et des équipements centraux du parc.

Center Parcs De Eemhof
image/svg+xml
1
Localisation Center Parcs De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
Pays Bas

Daarom kiest u Beaureale

icon

Onze specialiteit

Beaureale Investments is gespecialiseerd in het aankopen, structureren, managen en beheren van vastgoed(fondsen) in de leisure sector in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij beheersen het proces vanaf concept van het idee tot de overdracht van het onroerend goed of de verkoop van de aandelen of fondsparticipaties. Voor het beheer en de structurering van onze vastgoedfondsen werken wij samen met gerenommeerde partijen met jarenlange ervaring in deze sector.
icon

50 jaar ervaring

Beaureale steunt op meer dan 50 jaar cumulatieve ervaring in de top van de meest professionele toeristische operatoren in Europa. De Franse Thierry Hellin (MRICS) en Nederlandse Enrico de Koster (oprichters Beaureale Groep), zijn actief op het gebied van residentieel en recreatief vastgoed. Samen hebben zij in de afgelopen vijf jaar met succes bijna 8.000 cottages en bijbehorende centrale faciliteiten verkocht voor een totale investeringswaarde van meer dan € 2,5 miljard.
icon

Respect voor natuur

Duurzaamheid in projecten is een van de kernpunten bij het investeren in vastgoed. Wij erkennen en ondersteunen actief milieuvriendelijke elementen bij het creëren van en investeren in vastgoed. Natuurbehoud wordt steeds belangrijker in de hedendaagse samenleving. Het heeft een sterke toegevoegde waarde, ook vanuit financieel oogpunt. Educatie van uw klanten over de te nemen duurzaamheidsacties ondersteunt uw bedrijf, onderneming en merk.

Restez informes

Inscrivez vous à notre newsletter

Restez informés de nos prochaines opportunités d'investissement en remplissant le formulaire ci-dessous pour recevoir notre newsletter