Center Parcs De Eemhof | Zeewolde

Acquisition of Center Parcs De Eemhof

The sale of 340 cottages, a hotel and Center Parcs de Eemhof's central facilities to well-known French investor Atream was completed in December 2019.

Within the Center Parcs brand, Center Parcs de Eemhof is one of the most successful parks in the Netherlands. Part of the purchase was the investment in an extensive renovation and renewal of the cottages and central facilities including an extension.

Center Parcs De Eemhof
image/svg+xml
1
Location Center Parcs De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
The Nethelands

Daarom kiest u Beaureale

icon

Onze specialiteit

Beaureale Investments is gespecialiseerd in het aankopen, structureren, managen en beheren van vastgoed(fondsen) in de leisure sector in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij beheersen het proces vanaf concept van het idee tot de overdracht van het onroerend goed of de verkoop van de aandelen of fondsparticipaties. Voor het beheer en de structurering van onze vastgoedfondsen werken wij samen met gerenommeerde partijen met jarenlange ervaring in deze sector.
icon

50 jaar ervaring

Beaureale steunt op meer dan 50 jaar cumulatieve ervaring in de top van de meest professionele toeristische operatoren in Europa. De Franse Thierry Hellin (MRICS) en Nederlandse Enrico de Koster (oprichters Beaureale Groep), zijn actief op het gebied van residentieel en recreatief vastgoed. Samen hebben zij in de afgelopen vijf jaar met succes bijna 8.000 cottages en bijbehorende centrale faciliteiten verkocht voor een totale investeringswaarde van meer dan € 2,5 miljard.
icon

Respect voor natuur

Duurzaamheid in projecten is een van de kernpunten bij het investeren in vastgoed. Wij erkennen en ondersteunen actief milieuvriendelijke elementen bij het creëren van en investeren in vastgoed. Natuurbehoud wordt steeds belangrijker in de hedendaagse samenleving. Het heeft een sterke toegevoegde waarde, ook vanuit financieel oogpunt. Educatie van uw klanten over de te nemen duurzaamheidsacties ondersteunt uw bedrijf, onderneming en merk.

Stay up to date

Subscribe to the newsletter

Stay informed about new investment opportunities. Sign up for the newsletter using the form below.