ONDERNEMEN MET RESPECT VOOR DE NATUUR

Duurzaam
Duurzaamheid is één van de kernpunten bij het investeren in vastgoed. Een aspect welke gelukkig steeds meer maatschappelijke aandacht krijgt. Het is ook één van de kernwaarden van Beaureale Investments. Wij erkennen en ondersteunen actief milieuvriendelijke elementen en bevorderen bewustwording bij het creëren van waarde en het investeren in vastgoed. Het stimuleren van energie besparing, alternatieve energiebronnen en de toepassing van recyclebare materialen.

De natuur integreren
Natuurbehoud wordt steeds belangrijker in de hedendaagse samenleving. De waardering van de natuur zelf en er met meer respect mee om te gaan, wordt steeds breder gedragen. Beaureale Investments streeft naar een nog sterkere maatschappelijke bewustwording met betrekking tot de impact op de natuur door projecten, investeringen en vernieuwingen. Het verkleinen van de ‘ecologische voetafdruk’ door bijvoorbeeld bij nieuwe investeringen alternatieve bronnen van energie te onderzoeken en indien mogelijk toe te passen.

Creëer bewustzijn voor natuur bij klanten
Beaureale Investments heeft als doelstelling een meer natuurbewuste denkwijze alsook gedrag te stimuleren bij gebruikers, exploitanten en investeerders.