Over Beaureale Investments
Beaureale Investments is een Frans / Nederlandse onderneming gespecialiseerd in alle aspecten die te maken hebben met de markt van hospitality vastgoed. Het management team van Beaureale Investments is gezamenlijk meer dan 50 jaar succesvol actief op het hoogste niveau in de toeristische branche in Frankrijk, België, Nederland en Duitsland.

Door de uitgebreide in-depth kennis van de specialisten van Beaureale beheersen ze alle aspecten van de value chain van het vastgoed, van initiatief tot ontwerp, ontwikkeling, realisatie en exploitatie.

Binnen het team is tevens gespecialiseerde juridische kennis en ervaring aanwezig op het gebied van alle in de branche voortkomende overeenkomsten en juridische processen.

Een andere grote kracht van Beaureale Investments is het ontwerpen en realiseren van oplossingen bij complexe financiële vraagstukken. Het op maat structuren van financieringsfondsen voor vastgoed, alsook equity. De bij Beaureale Investments betrokken personen zijn gewaardeerde bekenden bij vele investeerders.

Strategisch advies met duurzame lange termijnvisie
Beaureale Investments adviseert investeerders en exploitanten op zowel strategisch als operationeel niveau en implementeert strategieën om de waarde van hun vastgoed te vergoten via o.a. sale-leaseback, (her)financiering, renovatie en of uitbreiding waarbij duurzame optimalisatie en waarde behoud op lange termijn een vereiste is.

Sinds haar oprichting heeft Beaureale Investments advies- en bemiddelingsmandaten gehad voor meer dan € 1,5 miljard aan vastgoedactiva in Europa.

Jarenlange ervaring en samenwerking met toonaangevende partijen
Beaureale Investments kan terugvallen op een uitgebreide ervaring in sourcing, projectontwikkeling, complexe financiële structurering, aan- en verkoop.

Beaureale Investments heeft diverse partner samenwerkingsverbanden met verschillende Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse investeerders, financiers, verkooporganisaties en toonaangevende exploitanten in hun respectievelijke markten.

Fondsen
Beaureale Investments heeft een vergunning (AIFMD) voor het structureren en beheren van (vastgoed)fondsen middels haar dochteronderneming Beaureale Investments France SAS, welke onder toezicht staat van de Franse Autoriteit financiële markten (Autorité des Marchés Financiers, AMF). De Franse vergunning kan middels het Europese paspoort gebruikt worden voor het structureren en beheren van fondsen binnen de Europese Monetaire Unie. Beaureale Investments France SAS staat geregistreerd bij de AMF onder nummer GP-21000003.

Ons team

Thierry Hellin
Voorzitter en oprichter

Thierry Hellin

Ruim 22 jaar heeft Thierry Hellin gewerkt bij Groupe Pierre et Vacances-Center Parcs, waar hij de laatste jaren de rol als Deputy CEO vervulde. Hij heeft deelgenomen aan vele transacties van Center Parcs en andere toeristische merken van de PVCP Group.
Enrico de Koster
CEO

Enrico de Koster

Enrico de Koster is 18 jaar intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling en verkoop van Roompot projecten, als directeur van Arcus Group. In 2016 is hij benoemd als CEO van het vastgoedteam van Groupe Pierre et Vacances-Center Parcs in de BNG regio.
Desirée van Heesch
Directeur Juridische Zaken

Desirée van Heesch

Desirée van Heesch is ruim 24 jaar betrokken geweest bij de juridische afdeling van Center Parcs. Vanaf 2012 via haar eigen kantoor in bedrijfsjuridische dienstverlening en heeft naast Center Parcs voor vele andere professionele organisaties gewerkt.
Gijs
Investment Manager | Directeur

Gijs van de Velde

Gijs van de Velde is verantwoordelijk voor beleggingsfondsen en Managing Director van Beaureale Administration B.V. Na zijn afstuderen aan Nyenrode Business Universiteit in 2020 is hij het Beaureale team komen versterken.
Florence
Fonds & Asset Management

Florence Tarpin

Florence is afgestudeerd aan de ESSEC Business school (Frankrijk) en heeft ruim 8 jaar ervaring in Asset Management. Zij heeft veel expertise in het onderhouden van relaties tussen business operators en institutionele beleggers.
Vincent
Investment Manager

Vincent Lasserre

Na zijn stage in Nederland bij Beaureale is Vincent Lasserre nu werkzaam als investment manager en analist bij Beaureale in Parijs. Hij is afgestudeerd aan de IÉSEG School of Management.
Lining
Directie Assistente

Lining Feng

Lining Feng werkte hiervoor bij de PVCP Group in nauwe samenwerking met Thierry Hellin. Ze is afgestudeerd aan de EDHEC Business School. Bij Beaureale is Lining werkzaam als Executive Assistant.
anne-marie
Adviseur Vermogen

Anne-Marie van Gils

Een ondernemer pur sang met veel financiële ervaring. Inmiddels is Anne-Marie al jarenlang actief in recreatief vastgoed bij o.a. Stad & Zeeland, A-Leisure & Center Parcs Vastgoed. Graag voorzie ik u van passend advies bij uw overwegingen te investeren.
ruben
Adviseur Vermogen

Ruben Elenbaas

Ruben is ruim 25 jaar actief in vastgoed met als specialisatie leisure. Als Sales-director, makelaar, taxateur en Adviseur Vermogen. Met brede ervaring binnen Center Parcs Vastgoed, A-Leisure en Stad & Zeeland de juiste persoon voor vakkundig advies.
jacco
Adviseur Vermogen

Jacco de Zeeuw

Jacco is ruim 24 jaar werkzaam geweest in het bankwezen en inmiddels ruim 8 jaar actief in recreatief vastgoed bij A-Leisure en Center Parcs Vastgoed. Zodoende een unieke combinatie om u van passend advies te voorzien. Hij gaat graag met u in gesprek.
lennart
Adviseur Vermogen

Lennart van Wallenburg

Lennart is sinds 2015 actief in het vastgoed. Met ervaring vanuit de bestaande woningmarkt, nieuwbouwprojecten en recreatief vastgoed adviseert deze adviseur vermogen en hypothecair krediet u graag over uw persoonlijke investeringsmogelijkheden.