Met duurzame vastgoedbelegging zorgen we ervoor dat u alle voordelen haalt uit uw investering. Vastgoed is een van de grootste vervuilers door het gebruik van natuurlijke grondstoffen. Door te investeren in een fonds voor duurzame vastgoedbelegging, zorgt u ervoor dat het project op de lange termijn voldoet aan alle milieueisen.

 

Heeft u vragen over duurzame vastgoedbeleggingen?

Neem contact op

✔ Duurzame en solide investeringen

✔ Gericht op de recreatiesector 

✔ Strategisch en operationeel advies

eurostrand-nieuws

Duurzame vastgoedbelegging op verschillende manieren

Duurzame vastgoedbelegging kan op verschillende manieren. Tijdens de investering wordt er namelijk niet alleen gedacht aan het verduurzamen van een vakantiewoning, maar ook aan de manier waarop deze worden gebouwd. Het gebruik van duurzame materialen zorgt er voor dat de CO2-uitstoot al vanaf de bouw verminderd wordt. Dit is onderdeel van een duurzame langetermijnvisie. Hierdoor wordt het voor een andere beleggingspartner interessanter om in uw project te investeren. Onze voorgaande projecten laten zien hoe dit eruit kan zien.

Investeer in de toekomst

Met een duurzame vastgoedbelegging zorgt u ervoor dat vanaf de bouw tot het gebruik alles met zo min mogelijk belasting voor de natuur verloopt. Door onze vastgoedspecialist in te schakelen, wordt u uitgebreid geïnformeerd over alle opties. Creëer een vastgoedfonds voor de toeristische markt en ontwikkel een succesvol resultaat. Neem bij vragen contact met Beaureale Investments uit Goes op door te bellen naar +31 (0)88 00 33 700.

Wilt u gelijk starten met investeren?

Maak account aan