Wilt u investeren in een bepaald onderdeel van een park? Investeren verloopt uitstekend via onze fondsen. Ons bedrijf beschikt over diverse fondsen in het vastgoed, die gericht zijn op de recreatie. Door te investeren in een fonds voor een bepaald onderdeel van een park tegen een goed rendement, realiseert u niet alleen voordelen voor uzelf maar ook voor anderen.

 

Heeft u vragen over investeren in een bepaald onderdeel van een park?

Neem contact op

✔ Duurzame en solide investeringen

✔ Gericht op de recreatiesector 

✔ Strategisch en operationeel advies

Fader en kind aan het spelen in een vakantiepark

Hoe kunt u investeren in een fonds voor een bepaald onderdeel van een park?

Wanneer u wilt investeren in een fonds voor een bepaald onderdeel van een park, kunt u kiezen voor een van de beschikbare fondsen. Zo kunt u: 

 

Per fonds is het afhankelijk waar het geld naartoe gaat. Wij helpen u graag door advies bij een vastgoedinvestering aan te bieden. Hierbij kijken we naar welke fondsen er beschikbaar zijn en welke financieel haalbaar zijn. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de risico’s die u loopt bij zo’n investering of belegging.

Steun een bepaald onderdeel

Door te investeren in een fonds voor een bepaald onderdeel van een park krijgt u enkel over dat deel rendement. Beleggingen en investeringen hebben beide aparte invloeden op onze projecten. Als vastgoedspecialist streven wij met u naar een goed eindresultaat met zo min mogelijk risico. Bepaal in welk fonds u wilt investeren en meld u aan. Bij vragen is Beaureale Investments uit Goes vrijblijvend bereikbaar op +31 (0)88 00 33 700.

Wilt u gelijk starten met investeren?

Maak account aan