Center Parcs Nordseeküste
In september 2019 adviseerde Beaureale de Franse investeerder Atream bij de succesvolle overname van het hotel en de centrale voorzieningen van het "3 birdies" Center Parcs Nordseeküste. Het onlangs gerenoveerde Duitse park aan de Noordzeekust bestaat uit 248 huisjes, 97 appartementen en een 78-kamer hotel. De aankoop omvat ook een binnenkort te bouwen uitbreidingsproject van 42 cottages. Met de huurder is een nieuwe 15-jarige drievoudige huurovereenkomst getekend met een verlengingsoptie.

Center Parcs De Eemhof
Kort daarna, in december 2019, werd ook de verkoop van Center Parcs De Eemhof aan de prominente Franse investeerder Atream en de financiering van het capex-plan afgerond. Beaureale Investments trad op als een belangrijke adviseur voor deze operatie. Center Parcs De Eemhof is een gerenommeerd Nederlands vakantiedorp met de rating "5 birdies", de hoogste rating bij Center Parcs. Dit vakantiedorp is een van de eerste parken die in 1980 zijn geopend en is al 40 jaar in gebruik, met fantastische prestaties sinds die tijd. Center Parcs De Eemhof beslaat bijna 65 hectare en telt in totaal 651 cottages, een 50-kamer hotel, 100 appartementen in de jachthaven en vijf boothuizen.
 

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.