Het eerste Beaureale fonds, waarvoor een indrukwekkend bedrag van 9,5 miljoen door particuliere investeerders is ingelegd, heeft niet alleen het vertrouwen van investeerders gewonnen, maar heeft er ook voor gezorgd dat gasten het vernieuwde Center Parcs Park Eifel erg weten te waarderen. In het totaal werd voor een bedrag van 64 miljoen in het park geïnvesteerd. Een deel (120) van de de cottages is nieuw gebouwd, de overige 320 werden gerevitaliseerd. Tevens zijn de centrale faciliteiten uitgebreid, gerenoveerd en gemoderniseerd.

Hoewel het Eifel-fonds momenteel gesloten is voor investeringen, nodigen wij geïnteresseerden uit om zich in te schrijven voor toekomstige projecten. Ons streven naar voortdurende groei en verbetering betekent dat er in de toekomst nieuwe investeringsmogelijkheden zullen ontstaan. Door u nu in te schrijven, verzekert u zich ervan als eerste geïnformeerd te worden zodra er een nieuw fonds wordt gestart.

Inschrijven nieuwsbrief

 

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.