Roel van de Bilt was tot 1 april 2023, bijna 30 jaar werkzaam als bankier waarvan precies op die dag 25 jaar in diverse bestuursfuncties bij FGH Bank en in december 2016, na de fusie, als directeur van Rabo Real Estate Finance. 

Hij is een expert op het gebied van complexe financieringsoplossingen voor ontwikkeling, bouw, vastgoedbeleggingen en alternatieve financieringsvormen, zoals syndiceringen en debt funds. 

Roel heeft een duidelijke visie op verduurzaming van vastgoed en heeft rond dit thema zijn bijdrage geleverd aan diverse publicaties en opiniestukken.

Daarnaast is Roel van de Bilt ‘Fellow Financieel Risicomanagement’ bij de Amsterdam School of Real Estate en heeft hij een commissariaat bij het gerenommeerde vastgoedadviesbureau Brink. 

Per 1 september bestaat de Raad van Advies van Beaureale uit: Paul Hoen (voorzitter), Carlo Broeren en Roel van de Bilt.

“Roel is deskundig en een betrokken persoon. Zijn naam is een ‘begrip’ in de Nederlandse bouw en vastgoedsector. Met zijn decennia lange ervaring op het gebied van investering in en financiering van vastgoed, projectontwikkeling en bouw is hij van grote toegevoegde waarde bij onze investeringsfondsen en de verdere ontwikkeling van Beaureale.”

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.