Beaureale Investments heeft als fondsbeheerder zeer ruime ervaring in de markt van kwalitatief hoogwaardig recreatief vastgoed. Met Zeeuwse wortels, want voortgekomen uit het vastgoedteam van Arcus, destijds onderdeel van Roompot, staat het inmiddels Nederlands-Franse bedrijf dicht bij zijn investeerders. “Wij werken onder meer nauw samen met Center Parcs”, vertelt directeur Enrico de Koster. “Investeringen in professioneel geëxploiteerd recreatief vastgoed zijn solide en crisisbestendig. Onze kracht ligt in het nauwe contact met de investeerders. Wij zetten in op de begeleiding en ontzorgen onze investeerders maximaal, zowel tijdens het investeringstraject als erna.”

Geen opvolgers
Dat is precies wat het echtpaar Van de Velde zocht. Het verkocht niet zo lang geleden het fruitbedrijf waar beiden vele jaren hard in gewerkt hebben. “Wij wisten dat onze kinderen geen belangstelling hebben om ons op te volgen”, vertelt Van de Velde. “Daar komt bij dat het bedrijf te groot is om alleen te doen. Voorheen had ik vaste lokale seizoenarbeiders, tegenwoordig zijn het vooral wisselende arbeidsmigranten. Ik heb niets tegen hen, ze werken hard, maar het is toch anders. We stonden dus voor de keuze om te verkleinen of te verkopen. Voor dat laatste hebben we gekozen.”

Betrouwbaar
De rente op de bank houdt niet over en daarom zocht het echtpaar een investeringsmogelijkheid. Vastgoed is een interessante optie, maar beiden zagen op tegen het gedoe van de verhuur. “Eigenlijk wil ik gewoon niet om hoeven kijken naar mijn investering. Geen zorgen om bezetting, onderhoud, administratie en overdraagbaarheid. Maar het moet wel om een betrouwbare investeerder en fondsbeheerder gaan. Via via kwam ik bij Beaureale terecht. Wat zij te bieden hebben, spreekt mij aan. Het BRI CP Eifel investeringsfonds biedt zekerheid zonder gedoe, zeker met zo’n gerenommeerde exploitant als Center Parcs.”

Mooie rente
Met het verstrekken van een hypothecaire lening investeert Beaureale Investments in het Center Parcs Park Eifel in Duitsland. De investering betreft de volledig vernieuwde centrale faciliteiten, de wegen, terreinen, groenvoorzieningen en 33 nieuwgebouwde cottages. De investering levert 6,0% tot 8,5% rente op jaarbasis, afhankelijk van de looptijd. Van de Velde: “Het park ligt in een mooie toeristische streek en mensen zullen altijd op vakantie blijven gaan. We investeren geld dat we niet direct nodig hebben. Er is weinig risico, terwijl er een mooie rente tegenover staat. Precies wat we zochten!”

Center Parcs Park Eifel
Center Parcs Park Eifel omvat 440 cottages en is gelegen in een bijzonder vulkaanlandschap in het Duitse Gunderath, vlakbij de Nürburgring en de Moezel. Met een investering van circa € 64 miljoen is het park onlangs volledig gemoderniseerd, waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park vernieuwd is. Hierbij sluit Center Parcs aan bij de laatste trends op toeristisch gebied met keuzes voor meer comfort en luxe.

Meer info   Account aanmaken & participeren

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs via: participeren@beaureale.com of bel 088 – 00 33 700. Zij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke situatie.

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.