Op het moment dat u wilt investeren in vastgoed, is het noodzakelijk om rekening te houden met een instapbudget. We hebben al meer dan vijftig jaar ervaring in het vastgoed. Van kleine projecten tot hele grote: wij hebben het allemaal mogen ervaren. Wij lichten u graag in wat een instapbudget bij vastgoed is én welke invloed dit voor u heeft.

 

Heeft u vragen over het instapbudget voor vastgoed?

Neem contact op

✔ Duurzame en solide investeringen

✔ Gericht op de recreatiesector 

✔ Strategisch en operationeel advies

nieuwbouw cottages op CP Park Eifel

Waarom heeft vastgoed een instapbudget?

Geregeld zijn vastgoedinvesteringen hele grote projecten. Daarom wordt er vaak gebruikgemaakt van een instapbudget voor investeerders in het vastgoed. Het instapbudget is het minimale inlegbedrag om te participeren aan een fonds. Hoe hoog dit bedrag is, wordt bepaald door de projectleider of een beheerplatform. U kunt er altijd voor kiezen om meer dan dit minimale instapbudget voor het vastgoed in te leggen, waardoor u ook meer haalt uit het rendement. Echter zit er wel meer risico verbonden aan een hogere inleg.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als vastgoedspecialist adviseren wij u graag over wat rendabel is voor u. Zo kijken wij naar de aankoopprijs van het onroerend goed, houden we rekening met onverwachte uitgaven of bijkomende kosten en berekenen hoe groot het risico is. Dit advies wordt mede opgesteld door de Raad van Advies, waarmee wij een samenwerking hebben. Ook op het moment dat u zelf duurzame vakantieparkbeleggingen wilt opstarten, helpen wij u graag verder.

Een familie en de zonsondergang

Ontvang passend advies

Heeft u een vastgoedfonds op het oog en wilt u meer weten over het instapbudget dat wordt gehanteerd? Neem dan contact met Beaureale Investments uit Goes op door te bellen naar +31 (0)88 00 33 700. Onze experts helpen u graag verder. Ligt het instapbudget toch iets te hoog? Bekijk dan wat een vastgoed crowdfunding voor u kan betekenen.

Wilt u gelijk starten met investeren?

Maak account aan