Bij ons vindt u een vastgoedfonds gericht op de toeristische markt. Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor de ontwikkeling van de recreatie- en vrijetijdssector. Hierbij focussen wij ons op het duurzaam realiseren van (her)ontwikkelingen. Dit kan in een bestaand of nieuw park zijn.

 

Heeft u vragen over ons vastgoedfonds voor de toeristische markt?

Neem contact op

✔ Duurzame en solide investeringen

✔ Gericht op de recreatiesector 

✔ Strategisch en operationeel advies

Center Parcs De Eemhof

Wat doet een vastgoedfonds voor de toeristische markt?

Met een vastgoedfonds, dat wij opzetten, wordt de toeristische markt ondersteund. U kunt investeren in een vakantieparkbeleggingsfonds, waardoor er nieuwe faciliteiten, accommodaties en natuurgebieden worden aangelegd en onderhouden. Natuurlijk is dit wel in ruil voor een goed rendement. Gemiddeld ligt het rendement van de investering bij ons tussen de 6% en 8,5%. Participatie in een fonds gaat middels een aanmelding bij onze instantie. Vervolgens bekijkt u welke fondsen er actief zijn en waarin u wilt investeren. Ieder vastgoedfonds voor de toeristische markt heeft zijn eigen instapbudget. Dit minimale bedrag is noodzakelijk om het rendement reëel te houden. Wij kunnen als beleggingspartner u bijstaan om te bepalen wat er financieel haalbaar is.

Laat het toerisme leven

De toeristische markt is en blijft een belangrijk punt in de economie. Met een vastgoedfonds voor de toeristische markt maakt Beaureale Investments in Goes het mogelijk om het toerisme levend te houden, en u kunt hierbij helpen door u aan te melden en te investeren. Niet alleen behaalt de toeristische markt winst, bij goede resultaten behaalt u hetzelfde. Als ervaren vastgoedspecialist helpen we u graag bij uw investering. Bekijk onze voorgaande projecten om te zien wat we al hebben mogen verwezenlijken.

Wilt u gelijk starten met investeren?

Maak account aan