De vernieuwing van Center Parcs Park Eifel is een groot succes! We zien de gemiddelde jaar bezetting weer oplopen naar boven de 75%, wat een erg gezond teken is. 

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) is zijn carrière bij Center Parcs vele jaren geleden begonnen in Park Eifel en is erg trots op het eindresultaat en kijkt dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst. 

Met veel overtuiging zijn we aan het project begonnen en we genieten nu dan ook des te meer om vandaag te zien hoe onze gasten op alle verbeteringen reageren. Het park heeft waarachtig een nieuwe kans gekregen om ook in de komende jaren zich het mooiste park in deze prachtige regio te kunnen noemen. Vele nieuwe gasten hebben we reeds verwelkomd maar tevens zijn ook onze trouwe gasten wederom in grote getalen terug gekomen om het vernieuwde product te ervaren. Bij de vele productvernieuwingen springt zeker onze leisure boulevard met de kinderboederij er bovenuit in de waardering van onze gasten, samen met de volledige nieuwbouw woningen die het park ook een nieuw en modern gezicht hebben gegeven”.

Benieuwd hoe het vernieuwde Park Eifel eruit ziet? Wij nodigen u uit om een glimp op te vangen van de prachtige transformatie die dit park heeft ondergaan, vastgelegd in een selectie van mooie foto's en een parkvideo.

1 / 9
park eifel
Park Eifel
park eifel
park eifel
Park Eifel
Park Eifel
Park Eifel
park eifel
Park Eifel

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.