Het is het eerste wat opvalt tijdens deze editie van de Beleggersfair: het blijft onverminderd druk. De crypto’s hebben klappen gehad en de rente is gestegen, maar de aanzuigende werking op de particuliere belegger is een constante. Een mix van jong en oud beweegt zich door de Beurs van Berlage, op zoek naar tips en presentaties over opties, beleggingsproducten en -software. Bij de wat gechargeerde tegenstelling tussen hebzucht en angst slaat de balans duidelijk door naar het eerste. De zaal loopt voor de helft leeg zodra de Autoriteit Financiële Markten die ochtend een presentatie begint over risico’s.

Bron: FD.nl


Bekijk het volledige artikel

Laatste nieuws

okt 18, 2024

ECB verlaagt rente opnieuw: wat betekent dit voor spaarders en beleggers?

Op 17 oktober 2024 kondigde de Europese Centrale Bank (ECB) een nieuwe renteverlaging aan. Het belangrijkste rentetarief daalt van 3,5% naar 3,25%.

okt 15, 2024

Inschrijving geopend voor het nieuwe BRI CP Eifel II FGR fonds

Wij zijn verheugd te melden dat de inschrijving voor ons nieuwste fonds, het BRI CP Eifel II FGR investeringsfonds, officieel is gestart.

okt 8, 2024

Succesvolle editie Second Home Beurs

Op 4, 5 en 6 oktober stond Beaureale Investments samen met partners Center Parcs Vastgoed en A-Leisure Recreatiemakelaars op de Second Home Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch.