Tijdens de BeleggersFair werd een sterk plenair programma gepresenteerd onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen. Ook waren er Gouden Tips van beleggingsgoeroes, dertien masterclasses, tien snelcursussen, twee talkshows en een beursvloer gevuld met beleggend Nederland. Het was een dag vol informatie voor zowel de beginnende als de gevorderde belegger.

Vele financiële zwaargewichten bezochten vandaag de Beurs van Berlage om hun kennis en visie te delen met bezoekers. Op het podium gaven de economen Elwin de Groot (Rabobank), Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) en Hans Stegeman (Triodos Bank) hun visie op de huidige en toekomstige economische en monetaire aardverschuivingen. Beleggingsprofessionals Bob Homan (ING) en Corné van Zeijl (Cardano) vertelden hoe de beleggingsportefeuille het beste afgestemd kan worden op die ontwikkelingen. En econoom/China-kenner Heleen Mees gaf aan hoe de Nederlandse belegger de huidige Chinese economische crisis moet interpreteren.

De BeleggersFair is een initiatief van TRIPLEi, Financial Content BV, het multimediale bedrijf achter beleggersplatformen als Cash, Cashcow.nl en Bull Up Beleggersclub. De BeleggersFair was hét sluitstuk van de Week van de Belegger. Tijdens de Week werd voorlichting gegeven en activiteiten georganiseerd over beleggen. Consumenten konden onder meer rondleidingen volgen bij Euronext Amsterdam.

Meer informatie

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.