Beaureale heeft in Januari 2021 een vergunning van de Franse financiële autoriteiten (Autorite des Marchés Financiers) ontvangen voor het structureren en beheren van investeringsfondsen met een minimale inleg van €100.000,-. 

Na een intensief traject met uitgebreide toetsing op de organisatie en het investeringsproces heeft de AMF de aanvraag goedgekeurd. Door deze uitbreiding kunnen we nu ook fondsen structureren en aanbieden met een lage instapdrempel, bijvoorbeeld vanaf €5000,-.

Naast het ontvangen van deze uitgebreide vergunning zijn wij druk bezig met volgende fondsen en zullen u de komende maanden informeren over deze nieuwe investeringsmogelijkheden. Blijf ook op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie.

Laatste nieuws

okt 18, 2024

ECB verlaagt rente opnieuw: wat betekent dit voor spaarders en beleggers?

Op 17 oktober 2024 kondigde de Europese Centrale Bank (ECB) een nieuwe renteverlaging aan. Het belangrijkste rentetarief daalt van 3,5% naar 3,25%.

okt 15, 2024

Inschrijving geopend voor het nieuwe BRI CP Eifel II FGR fonds

Wij zijn verheugd te melden dat de inschrijving voor ons nieuwste fonds, het BRI CP Eifel II FGR investeringsfonds, officieel is gestart.

okt 8, 2024

Succesvolle editie Second Home Beurs

Op 4, 5 en 6 oktober stond Beaureale Investments samen met partners Center Parcs Vastgoed en A-Leisure Recreatiemakelaars op de Second Home Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch.