Beaureale heeft in Januari 2021 een vergunning van de Franse financiële autoriteiten (Autorite des Marchés Financiers) ontvangen voor het structureren en beheren van investeringsfondsen met een minimale inleg van €100.000,-. 

Na een intensief traject met uitgebreide toetsing op de organisatie en het investeringsproces heeft de AMF de aanvraag goedgekeurd. Door deze uitbreiding kunnen we nu ook fondsen structureren en aanbieden met een lage instapdrempel, bijvoorbeeld vanaf €5000,-.

Naast het ontvangen van deze uitgebreide vergunning zijn wij druk bezig met volgende fondsen en zullen u de komende maanden informeren over deze nieuwe investeringsmogelijkheden. Blijf ook op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie.

Laatste nieuws

apr 5, 2024

Uitbreiding AIFMD vergunning Beaureale

Met trots kunnen we melden dat per 2 April 2024 de Autorite des Marchés Financiers (Franse financiële toezichthouder) de AIFMD vergunning van Beaureale Investments heeft uitgebreid.

apr 2, 2024

Center Parcs over vernieuwing Park Eifel

Frank Daemen (Managing Director Center Parcs Germany​) vertelt welke impact de vernieuwing van Park Eifel heeft gehad voor de gasten en voor Center Parcs.

jan 2, 2024

Investeringsfonds Park Eifel volledig gevuld!

Allereerst wensen wij u een gezond, voorspoedig en gelukkig 2024.